yritysviestinta

Tarjoamme käytännönläheistä palvelua
yrityksesi markkinointiin tai sisällöntuotantoon.

 
Hyvin suunnitellun markkinoinnin ja visuaalisen ilmeen avulla yrityksesi erottuu kilpailijoista. Meiltä saat apua ja lisäresursseja erilaisiin markkinointiviestinnän tarpeisiin. Markkinointikuluissa on mahdollista säästää, kun käytät ulkopuolista osaamista yrityksesi markkinointiprojektien hoitamisessa.


Yritysviestintä

Yritysviestintää

Tuotamme asiakastasi hyödyttävää sisältöä tarpeen mukaan eri medioihin. Kirjoitamme yritysviestit napakasti, myyvästi sekä vastaanottajaa kiinnostavasti ja tarpeet huomioiden. Palvelulupaus ja yrityshyödyt tiivistetään sujuvaksi myyntitekstiksi.

Sisällöntuotantoa

Autamme verkkosivujen sisältösuunnitelman ja sisältötekstien laatimisessa. Tuotamme teknistä tai informoivaa sisältöä verkkoon ja printtiin. Esimerkiksi referenssien ja asiakastarinoiden avulla kerrotaan luontevasti asiakaskunnastasi ja kohderyhmistäsi. Asiakaslausunnoista tulee esille asiakkaiden tyytyväisyys yritykseesi. Autamme tekstien tehostamisessa, muokkauksessa tai oikoluvussa. Tarvittaessa myös selkeytämme, stilisoimme ja huolittelemme tekstisi.

Kampanjointiapua

Meiltä saat tukea myös käytännön aktiviteetteihin ja asiakaskunnan aktivoimiseen Muotoilemme viestisi ja laadimme tiedotteita sekä autamme tuottamaan erilaisia kampanja-mainos- tai esitetekstejä. Avullamme saat esimerkiksi lähetettyä sähköpostikirjeitä tai tehtyä suoramarkkinointikampanjoita. Autamme tarvittaessa alkuun Internetmarkkinoinnissa ja sosiaalisessa mediassa