WEB-
SUUNNITTELU

Web-suunnittelu

WWW-sivut

Toimivalla verkkosivulla tulee olla kohderyhmän huomioiva, ytimekäs ja rikas sisältö. Yrityksestä, sen toiminnasta ja palveluista esitellään selkeästi ja lyhyesti olennaisimmat asiat. Laadukas sisältö on olennainen osa hakukoneoptimointia. Toteutuksessa otetaan huomioon kohderyhmä ja sivujen tarkoitus. Toimivatko ne tiedotuskanavana vai myynnin edistäjänä?

Käyttäjäystävällisissä sivuissa on selkeä rakenne ja käyttöliittymä. Ulkoasu on yrityksen brändin, yritysilmeen ja yrityksen arvojen mukainen. Kuvat ja grafiikat tukevat sisältöä ja viestivät yrityksen osaamisesta. Toimiva kokonaisuus luo käyttäjälle ammattimaisen kuvan yrityksestä.

Responsiivisuus
Mobiilikäyttäjien määrä kasvaa jatkuvasti. Siksi nykyajan vaatimuksiin kuuluva ominaisuus on sivujen mobiiliyhteensopivuus eli responsiivisuus. Responsiiviset sivut toimivat niin tietokoneen näytöllä kuin mobiililaitteilla.

Helppoa sivujen päivittämistä
Sisällönhallintajärjestelmän eli julkaisujärjestelmän avulla sivuja on helppo ylläpitää itsenäisesti. Sivujen hallintaan pääsee internetselaimella. Julkaisujärjestelmässä on tekstinkäsittelyohjelman kaltaiset tekstin- ja kuvankäsittelyominaisuudet, joilla sivujen sisältöä on helppo lisätä, muokata tai poistaa.

Julkaisujärjestelmänä käytämme maailman suosituinta WordPress-sisällönhallintajärjestelmää. Avoimen lähdekoodin sisällönhallintajärjestelmää käytettäessä vältetään kaupallisten ohjelmistojen lisenssimaksut.

Sivun alkuun

Decens responsiiviset verkkosivut

 

Case Decensin verkkosivut

Decens Oy:n staattiset ja vanhan yritysilmeen mukaiset sivut korvattiin uusilla. Ennen ulkopuolisen toimijan omassa sisällönhallinnassa sijainneet sivut toteutettiin Decensin omalla palvelimella sijaitsevaan sisällönhallintaan. Uusista sivuista tehtiin responsiiviset ja uuden yritysilmeen mukaiset.
Janicol Racing verkkokauppa

Verkkokaupat

Verkkokauppojen suosio kasvaa, eikä se ole ihme, sillä verkkokauppa on joustava. Vuorokauden läpi auki oleva ja laitteesta riippumaton verkkokauppa on aina käytettävissä asiakkaan tarpeiden mukaan. Tuotteiden etsiminen ja vertailu on helppoa.

Joustavuutensa ja kätevyytensä ansiosta verkkokauppa voi tavoittaa laajankin asiakaskunnan. Verkkokauppa helpottaa myös yrityksen toimintaa ja pienentää kustannuksia koska tilausten-, maksujen- ja varastonhallinta on automaattisia.

Verkkokaupan perustaminen ja toteutus
Verkkokaupan täytyy olla huolellisesti suunniteltu. Suunnittelussa on otettava huomioon tuoteryhmät ja sisällöt. Verkkokaupan ulkoasun tulee olla selkeä ja sen tulee olla helppokäyttöinen.

Case Janicol Racing –verkkokauppa

Janicol Racingille toteutettiin uuden ilmeen mukainen verkkokaupan ulkoasu. Verkkokaupan pohjalla on Clover Shop –verkkokauppaohjelmisto.

Sivun alkuun


dHosting-logo

dHosting on suomalainen hostingpalveluiden tarjoaja. dHostingin verkkohotellista saat paikan verkkosivuille tai verkkokaupalle ja domainin eli www-osoitteen.

pilvi