MAINOSTUOTTEET JA LIIKELAHJAT

Mainostuotteet ja liikelahjat

Jälleenmyymme seuraavien yritysten tuotteita:mainostekstiilit.com

T-paidat, pikeet, hupparit ja colleget, kauluspaidat ja neuleet, fleecet, takit ja liivit, housut ja shortsit, lasten tuotteet, päähineet ja asusteet, laukut, kylpytuotteet ja kodintekstiilit, työ- ja huomiovaatteet, urheilu ja tiimiasut, kauneus ja hyvinvointimercatus

T- ja pikeepaidat, fleecet ja colleget, takit, liivit ja housut, kauluspaidat ja neuleet, laukut, kodintekstiilit, urheilumallisto, työvaatteet, hatut sekä lasten mallisto

Kudotut kaulahuivit

Kudotut kaulahuivit

Teksti, logo tai kuva neulottuna kaulahuiviin. Vaihtoehtoina on kaksi eri huivityyppiä.

Fanihuivi
145×17 cm kokoinen kaksipuolinen huivi hapsuilla. Etu- ja takapuolella voi olla eri kuvio, tekstit ja värit. Huiviin saa jopa 5 eri väriä, jotka voi valita 22 eri värin joukosta. Materiaali 100 % pehmeää akryyliä.

Design-huivi
Tarjolla kahdessa koossa 125×25 cm ja 125×17 cm. Huivissa voi käyttää kahta väriä, jotka voi valita 15 eri värivaihtoehdosta. Huivin toinen puoli on peilikuva. Materiaali 50 % merinovillaa ja 50 % pehmeää akryyliä. Merinovillan asiosta huivi on miellyttävän tuntuinen ja akryyli tekee siitä helppohoitoisen. Kestää 30 asteen konepesun villaohjelmalla. Voi myös pestä käsin.

Case Decensin kaulahuivit

Decensille suunniteltiin liikelahjoiksi tarkoitetut kaulahuivit. Design-huivi toteutettiin punaisella ja luonnonvalkoisella värillä ja fanihuivi valkoisella, harmaalla, ja punaisella värillä.

Sivun alkuunSublimaatiopaidat

Sublimaatiopainatuksella värit painetaan kankaan sisään, jolloin väri ei kulu, haalistu tai irtoa ajan myötä. Tällä tekniikalla painettaessa kangas pysyy hengittävänä ja joustavana, ja siksi sitä käytetää yleisesti urheilutekstiileissä.

Case Janicol Racing Oy:n paidat

Janicol Racing Oy:lle suunniteltiin sublimaatiopaidat. Paidat ovat käytössä työntekijöillä JR-myymälässä sekä Janicol Racing Teamin varikolla.

Sivun alkuun

Sublimaatiopaidat