Graafinen suunnittelu

Yritysilmeet

Yritysilme luo kuvan yrityksestäsi. Yritysilmeen tulee olla selkeä ja yhdenmukainen, yrityksen arvoja ja strategiaa tukeva. Uudella ilmeellä voit viestiä yrityksesi muuttumista ja kehittymistä.

Ilmesuunnittelu voi sisältää:

Case Decens Oy:n yritysilme

Decens Oy:n yritysilme uudistettiin. Vanhaan ilmeeseen kuului WWW-sivuilla ja lomakkeistossa oleva vihreä väri, josta haluttiin eroon. Decensille luotiin nykyaikainen, luotettava ja ammattimainen ilme, joka otettiin käyttöön paino- ja näyttömateriaaleissa. Yritykselle toteutettiin myös ilmeen mukaiset responsiiviset internetsivut.

Sivun alkuun

Logosuunnittelu

Logo on yritykselle ja tuotteelle olennainen visuaalinen elementti, joka tekee yrityksestä tai tuotteesta tunnistettavan. Sen tehtävä on tukea yrityksen tai tuotteen brändiä ja bisnestä. Toimiva logo on yksinkertainen, yrityksen arvoja kuvastava, mieleenpainuva ja kilpailijoista erottuva.

Case JR-logon suunnittelu

Janicol Racing toimii moottoriurheiluvarusteiden ja autonosien maahantuojana sekä jälleenmyyjänä. Yrityksellä on myymälä ja verkkokauppa. Sen omia tuotteita on mm. erilaiset vaatteet, ajovarusteet ja autonosat. Yrityksen logo muutettiin JR-muotoon. Logon tuli sopia käyttöön Janicol Racingin yritysilmeessä ja yrityksen tuotteilla.

Logon väreiksi määriteltiin sininen ja punainen. Siitä haluttiin moottoriurheiluun sopiva ja siinä tuli olla menoa ja vauhtia. Kursiiveilla kirjaimilla luotiin liikettä ja dynaamisuutta. Kirjaimet alkavat vauhtiviivoina, jotka kuvastavat ajokaistoja, renkaanjälkiä ja kilpailua sinisen ja punaisen välillä.

Sivun alkuun


Mainostuotteet ja liikelahjat

Jälleenmyymme erilaisia mainostuotteita ja liikelahjoja painatuksilla. Tuotteina ovat erilaiset tekstiilit: paidat, takit, neulotut kaulahuivit ja sublimaatiopaidat. Kun haluat tuotteeseen pelkän logon lisäksi jotain muuta, pyydä meiltä tarjous tuotteen ulkoasun suunnittelulle.

Lue lisää tuotteista mainostuotteet ja liikelahjat –sivulta.

Sivun alkuun


Graafinen suunnittelu

Teemme ulkoasun suunnittelua erilaisiin painotuotteisiin ja sähköiseen mediaan. Graafisen suunnittelun tuotteita voivat olla

 • lehti-ilmoitukset
 • julisteet
 • flyerit
 • lehdet ja muut julkaisut
 • tuotekuvastot
 • banderollit ja liput
 • roll upit ja messuseinät
 • etiketit ja pakkaukset
 • Flash-bannerit

Case Decens Expo

Olemme tehneet Decensin vuosittain järjestettävään IT-alan seminaariin verkkosivut ja oheismateriaalit jo vuodesta 2012. Teemoina on ollut mm. jääkiekko, maailmanvalloitus ja lento Tampereen kautta etelään. Tapahtumaan suunnittelemaamme materiaalia ovat olleet sähköpostilla lähetettävät teaserit ja kutsut, verkkosivut, nimilaput sekä painettu ohjelma.

Sivun alkuun

Kuvankäsittely, kuvitukset ja grafiikat

Tarkasti valitut ja käsitellyt kuvat sekä huolella suunnitellut grafiikat viimeistelevät niin verkkosivut kuin verkkokaupan, esitteet tai esimerkiksi lehden. Esimerkkejä:

 • kuvankäsittely
 • kuvamanipulaatiot
 • ikonit
 • Facebook-sivujen ilmeet
 • infografiikat ym. grafiikat

Sivun alkuun


Verkkopalveluiden ilmeet

Verkkosivujen ja verkkokaupan ilmeen tulee olla yritysilmeen ja brändin mukainen sekä kohderyhmälle suunniteltu. Selkeys ja helppokäyttöisyys tekevät palvelusta toimivan. Harkitut ja laadultaan hyvät kuvat sekä grafiikat antavat palvelusta laadukkaan kuvan.

Suunnittelemme yrityksesi verkkopalvelulle ulkoasun ja tarvittaessa myös verkkopalvelun toteutuksen.

Tutustu Web-suunnittelu –sivuun ja ota yhteyttä!

 

Sivun alkuun